Fórumszabályat

A fórum használatának szabályzata és egyéb fontos információk a fórummal kapcsolatban.

Fórumszabályat

HozzászólásSzerző: Dok. és Inf. Közp. » 2013.10.08. 22:08

A fórumra történő regisztráció ingyenes. Kérjük, tartsa be az alábbi szabályokat!

1. Habár a fórum adminisztrátorai és moderátorai minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a kifogásolható témákat és üzeneteket távol tartsák a fórumtól, az összes téma és üzenet felülvizsgálata lehetetlen feladat számukra.

2. A témák és üzenetek tartalmáért azok szerzője felelős. A fórum tulajdonosa egyetlen téma vagy üzenet tartalmáért sem vállal felelősséget.

3. A szabályok elfogadásával Ön vállalja, hogy nem fog közösséget sértő vagy bármilyen más módon törvénysértő magatartást tanúsítani a fórumon, ellenkező esetben az Ön regisztrációja mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül tiltásra kerül!

4. A fórum tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik témát vagy üzenetet eltávolítsa, törölje, átszerkessze vagy lezárja mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül.

5. A fórum tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik felhasználónevet eltávolítsa vagy törölje mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül.

6. A fórum tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bármelyik felhasználói fiók profilképét (avatar) eltávolítsa vagy törölje mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül.

7. A fórum pártpolitika-mentes, ezért tartózkodjon bármiféle pártpolitikai állásfoglalástól vagy megnyilvánulástól! Ha Ön megszegi ezt a szabályt, regisztrációja mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül tiltásra kerül!

8. Amennyiben Ön bármilyen reklámot vagy kéretlen üzenetet (spam) küld a fórumra vagy bármelyik felhasználónk részére, az Ön regisztrációja mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül tiltásra kerül!

9. Ne tegyen reklámokat, nagy felbontású képeket vagy weboldalra mutató linkeket az aláírásába! Amennyiben Ön megszegi ezt a szabályt, aláírását mindenféle előzetes figyelmeztetés vagy utólagos magyarázat nélkül töröljük!

10. Ne küldjön illegális tartalmakat (képek, zenék, videók, stb.) vagy illegális tartalomra mutató linkeket a fórumra, illetve azon keresztül!

11. Kérjük, ne nyisson több témát ugyanabban a fogalomkörben!

Köszönjük, hogy csatlakozott fórumunkhoz!
A Dokumentumtár és Információs Központ munkatársai
Avatar
Dok. és Inf. Közp.
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2013.10.07. 09:15
Tartózkodási hely: Budapest

Vissza: Fórum használati információk - KÉRJÜK, OLVASSA EL!

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron