Köztisztasági akciónap civil szervezetek számára, 2016. november 18. péntek 13 óra – Szentmihály úti Szánkozó domb

A köztisztasági hónap keretében, az illegális hulladéklerakás megakadályozása érdekében a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat figyelemfelhívó akciót hirdet, amelynek keretében együttműködésre hívjuk a kerület iskolásait, civil szervezeteit, nyugdíjas klubjait, családjait, vállalkozásait. Mindenki segítségét kérjük, akinek fontos kerületünk, így a közvetlen környezetünk védelme.

Tegyünk együtt a tiszta XV. kerületért, tegyünk együtt a tisztább holnapért! A tisztább kerület és környezetünk védelme mindannyiunk közös érdeke.

A Civil szervezetek számára külön akciónapot szervezünk, 2016. november 18-án, pénteken 13 órára, gyülekező a Szentmihály úti Szánkozó dombnál lesz. Ez a kerületi civilek és nyugdíjas klubok bográcsozással összekötött szemétszedési akciója lesz a patak partján. Kesztyűt és zsákot a szemét szedéséhez az Önkormányzat biztosít.

További részletek a gyülekező helyszínét bemutató térképpel együtt az alábbi linken érhetőek el: http://www.bpxv.hu/hirek/tisztasagi-honap-2016 és http://www.bpxv.hu/r4wf434rf/uploads/2016/11/A_civilek_napja_helyszin.jpg?295157

Kérem részvételét jelezze vissza részemre emailben legkésőbb 2016. november 16-ig.

Köszönöm együttműködését.

Üdvözlettel,

Pallos Judit

Civil Referens

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat

Polgármesteri Hivatala

1153 Budapest, Bocskai u. 1-3.

E-mail: pallos.judit@bpxv.hu

Telefon: 06 1/305-3358

 

bpxv_tisztasagi_honap_2016

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.