Civil Portál indító

Szeretettel várjuk a XV. kerületi egyesületek, alapítványok képviselőit, hogy bemutassuk Önöknek azt az internetes felületet, melyet a kerületünkben található civil nyilvánosság egyik műhelyének szánunk.

A Dokumentumtár és Információs Központ munkatársai elkészítettek egy olyan portált, amely többféle lehetőséget kínál az egyesületek, alapítványok, sőt azon szociális és kulturális intézmények számára is, akik iskolai közösségi szolgálatosokat fogadnak. Szeretnénk, ha ez a felület olyan rangos megjelenési lehetőséggé fejlődne, melyen keresztül a helyi civil szféra – egymást ösztönözve – adhatna hírt saját programjairól, akcióiról, aktivitásairól.

Hiszünk abban, hogy az a sokszínű szempontrendszer, amit a XV. kerültben működő egyesületek és alapítványok képviselnek hosszú távon a helyi közgondolkodást inspirálja. Úgy gondoljuk, hogy a civil szféra a sokféleségéből adódóan olyan összetett gondolkodásmóddal közelítheti meg a kerület igényeit és lehetőségeit, ami mindannyiunk javára válhat. Bízunk abban, hogy a már eddig is működő civil szervezetek lenyomataként működhet majd ez az oldal.

A találkozón a Civil Portált mutatjuk be, milyen információkat, hogyan oszthatunk meg az oldalon, de nemcsak elméleti előadást hallhatnak, hanem a blog használatát, lehetőségeit, gyakorlati tudnivalóit is megismerhetik.

  • a megvalósításra váró és a megvalósult kerületi civil programok
  • egyesületi, alapítványi bemutatkozások
  • internetes kereső felület, ahol a helyi önkéntes, IKSZ kereslet és kínálat összetalálkozhat
  • egyesületek közötti aktív kapcsolattartás, tapasztalatcsere, programok megbeszélése
  • pályázatok
  • közhasznú információk
  • 1% kampányok

Helyszín: Dokumentumtár és Információs Központ, 1153 Budapest, Bocskai u. 74-78. fsz. 6 ajtó. (A Hubay Jenő Zeneiskola épületében)

Időpont: 2014. november 10. hétfő 18 óra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.